翻訳と辞書 |
Picada (Colombian cuisine) : ウィキペディア英語版 | Picada (Colombian cuisine) Picada or Picada Colombiana is a Colombian cuisine dish〔(Celebrating Latino Folklore ) page 806〕 prepared with pieces of steak, chicken, arepa, potato, yuca (cassava), morcilla, chorizo, and plantain. The ingredients are usually fried. The word picada means chopped in Spanish.〔(【引用サイトリンク】title=Colombian Fast Food Delicacies: The Picada | Bogota | NileGuide )〕 Often served on large platters, picadas are usually served at gatherings and for special occasions. Other types of Colombian picada can include chopped seafood (such as ''picada del mar''). ==References==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Picada (Colombian cuisine)」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|